LPG Norge

propan_naturgass
LPG Norge kjeden har den beste gasskvaliteten
som er tilgjengelig i markedet til laveste pris.

Dette er PROPAN raffinert med Naturgass som utgangspunkt.

I vårt viktigste marked, flaske- og autogass – er kvaliteten på gassen svært viktig. Denne kvaliteten avgjøres av flere faktorer, som f. eks hvor mye oljerester det er i gassen, kjemikalier tilsatt i raffineringsprosessen og graden av vanninnhold i gassen.

I Norge har propan siden 60-årene hovedsaklig vært levert som et produkt raffinert fra råolje. I motsetning til propan raffinert fra naturgass vil denne kunne inneholde langt mer oljerester eller residue som det også kalles. Dette kan danne et problematisk belegg i feks ventiler og dyser på forbruksutstyr og installasjoner. Dette vil igjen kunne gi ufullstendig forbrenning av gassen og skape et dårlig inneklima hvis man bruker slik gass til oppvarming i hjemmet.

Selv om gass raffinert fra råolje er langt rimeligere for oss i innkjøp velger vi llikevel å satse 100 % på å forsyne Norge med den garantert beste propanen – PROPAN av naturgass.

Når du ser denne logoen hos din lpg-forhandler er du helt sikker på gasskvaliteten, og med vår kjedemodell får du de laveste prisene. (I gjennomsnitt for hele landet)

For å se datablad på vår Propan, klikk her

Translate »