Personvernerlæring

Formålet med personvern er å sørge for at personopplysninger blir behandlet i samsvar med
grunnleggende personvernhensyn, herunder privatlivets fred, personlig integritet og tilstrekkelig
kvalitet på personopplysninger.

LPG Norge AS

LPG Norge AS er forpliktet til å behandle personopplysninger fra sine kunder på en forsiktig måte. Behandlingen av personopplysninger i Norge er hovedsakelig regulert i personopplysningsloven med forskrifter og Datatilsynets konsesjonsvilkår. Du finner mer informasjon om personvern og personvernsrelaterte saker på nettsidene til Datatilsynet.

Informasjonen om personvern på våre sider er ment å gi deg som kunde forståelig informasjon om hvordan
vi behandler dine personopplysninger.

Vår informasjon om deg
Informasjonen vi har om deg innebærer eksempelvis navn, adresse og telefonnummer som du oppgir i forbindelse med registreringen av ditt kundeforhold. Disse personopplysningene er helt nødvendig for at vi skal kunne drive vår forretningsvirksomhet, og for at vi skal kunne innfri våre forpliktelser i kundeforholdet vi har med deg.

Hvordan innhentes personopplysninger?
Alle personopplysninger vi registrerer kommer direkte fra deg som kunde. Dersom LPG Norge AS ønsker å innhente opplysninger som ikke er nødvendig for å ivareta avtalen med kunden, skal LPG Norge AS si hva vi vil bruke opplysningene til og informere om at det er frivillig å gi fra seg disse opplysningene.

Utlevering av personopplysninger til tredjepart
LPG Norge AS utleverer personopplysninger til tredjeparter som utfører oppgaver for oss. Dette er våre
transportører og vår servicepartner, samt vårt morselskap Isovator AS som drifter oss. Vi benytter oss av databehandleravtaler med tredjepartene for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet i forhold til lovverket.

Hva vi bruker personopplysninger til
Personopplysningene vi samler inn brukes til å administrere ditt kundeforhold, til fakturering, bestillinger, ordrehåndtering, leveranser og i alle andre sammenhenger der LPG Norge AS må vite hvem vi har kontakt med. LPG Norge AS kan også bruke opplysninger om deg til direkte markedsføring av sine produkter og tjenester.

Retting og sletting
Du kan kontakte kundeservice for å få innsyn i de personopplysningene LPG Norge AS har om deg. Du kan også kreve å få rettet eller slettet mangelfulle og unødvendige personopplysninger. LPG Norge AS vil slette eller anonymisere registrerte personopplysninger når formålet med den enkelte behandling er oppfylt. Ett unntak er når loven bestemmer at opplysningene skal oppbevares lengre.

Ansvar for databehandling i LPG Norge AS
Det daglige ansvaret for behandling av personopplysninger ligger hos kundesenteret i Bjørkelangen som kan nås på tlf 40604277 eller per e-post til: kundeservice@lpgnorge.no

Cookies
Denne siden benytter såkalte «cookies» (eller informasjonskapsler på norsk). En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt.

Webanalyse
LPG Norge AS bruker vanlige Internett-teknologier som Google Analytics for å samle anonyme opplysninger om brukerne av nettsiden slik at vi til enhver tid kan tilrettelegge for best mulig funksjonalitet og videreutvikle informasjonstilbudet. Eksempler på hva statistikken gir svar på er: hvor mange som besøker nettsiden, hvor lenge besøket varer, søkeord og hvilke nettsider brukerne kommer fra osv. Informasjonen hentes fra datamaskinens nettleser og kan omfatte IP-adresse, operativsystem, nettleser programvare (for eksempel ”Microsoft Internet Explorer”), skjermoppløsning og avsender nettside. LPG Norge AS knytter ikke opplysningen om IP-adresse direkte til deg som bruker. Opplysningen anonymiseres og brukes ikke til annet enn analyseformål.

 

Translate »