LPG Norge

LPG Moss gjenåpnet

Ved Årvollskogen i Moss er LPG stasjonen gjenåpnet. På grunn av eierskifte har stasjonen en tid vært nede, men alt vil snart være som før. Så langt er autogass dispenseren og flaskeautomaten i drift. På flaskeautoamten kan alle vanlige typer flaskes byttes enkelt hele døgnet.  For alle som ønsker å fylle sine flasker er dette også snart på plass.

Det planlegges for at stasjonen på Årvollskogen i løpet av kort tid vil være bemannet og åpningstider vil bli publisert så snart de foreligger.  Det vil også bli utsalg av gassrelaterte produkter til salgs på stasjonen. Vi ønsker både gamle og nye kunder velkommen tilbake, og ser frem til å få på plass den siste biten  så fort det blir lettelser i de begrensninger man har i disse korona tider. Kunder som må ha fylt sin flaske, og som ikke ønsker å bytte denne på automaten kan gjøre dette på stasjonen i Fredrikstad i åpningstiden eller ringe oss, slik at vi kan finne en løsning.  Mer informasjon finner du her.

Translate »