LPG Norge

 

Den rimeligste gassen - nå også døgnet rundt!

I år setter mange av våre forhandlere i gang egne flaske (bytte) automater, ved LPG stasjonen, på supermarkeder, hos lokale underforhandlere etc.

Slik får du som kunde nå gassen der du bor og ferdes til vanlig, uavhengig av vanlige åpningstider - og du får den enkelt uten å måtte vente på noen: Betalingskort settes i terminalen, din tomme flaske settes inn i maskinen, din flasketype leses i maskinen, et kammer med fylt, lik flaske åpner seg automatisk og ditt kort belastes.

 

Det handler om rimelig propangass

og alternativ energi

Før -og etter LPG stasjonen
Gass på store tanker (bulk) var rimelig, men lite tilgjengelig for folk flest. Flaskegassen var å få kjøpt over alt, men veldig dyr. LPG stasjonen (lokale fyllanlegg) endret dette lite forbrukervennlige systemet. For LPG stasjonene kjøper inn den rimelige bulkgassen og selger den videre direkte til kunden som flaske og autogass. Denne enklere distribusjonen har halvert prisene på flaskegass og gitt bilkundene tilgang til autogass (propangassen til flasker og biler er den samme).

Billig energi og anvendelig med gass på flaske
Propan på flasker er forbrukerens enkle og rimelige inngangsbillett for å ta gassen i bruk. LPG/propan er anvendlig til det meste av koking og oppvarming i hjemmet, hagen, på hytta og caravan. Propan til bil - gir nær halv bensinpris med miljøgevinst. Det er den samme gassen/propan som blir fylt på flasker og på biler. De fleste bensin-biler kan bygges om.

Propan til LPG tanker - boliggass/næringsbygg. Bulk-forsyning gir lav
gasspris: halve kostnaden av strøm og fyringsolje.

LPG Stasjonene har i samlet gass-salg for lengst passert de gamle høypris-konkurrenter. Det nye LPG systemet kutter kostnader og priser så mye at vi alltid kan være billigst på propan/flaskegass

Finn din nærmeste LPG Norge forhandler her

Dersom du vil bli forhandler les mer her

 

​<span id="__caret">_</span>[wp_float type="float" location="top" align="left" center="false" offsetlocation="50" offsetalign="50" speed="" width="" ]<a href="http://www.lpgnorge.no/om-oss/bli-forhandler/" data-mce-href="http://www.lpgnorge.no/om-oss/bli-forhandler/">Bli Forhandler!</a>[/wp_float]<br />

I tillegg til rimelig gass, har den lokale forhandler kompetanse om sikker og riktig bruk av gass og utstyr - kunnskap som kommer kundene til gode.

LPG Satelitt

I tillegg har kjeden hundrevis av underforhandlere (LPG satellitter).LPG-systemet har på kort tid blitt en av Norges største aktører på gass til privatmarkedet.

Translate »